Adidas Boost Bloglovin' Sundt Ultra WhiteLev Triple 8nPkNOw0X

OL-medaljevinder gør comeback i 100 km parløb

19. december 2017   Sportslige nyheder

Nike Max GrSort Blazer High R d Sko air Billig Dame 97 nike Sko FKT1lJc

Et af dansk cykelsports mange store talenter gør comeback efter en længere skadespause, når DBC den 29. december afholder det traditionelle Nytårsstævne med 100 km parløb på programmet i Ballerup Super Arena.

Mange cykeleksperter regner Frederik Rodenberg Madsen som den hurtigste rytter i dansk cykelsport. Dette både på banen og på landevejen. Desværre har den hurtige rytter været ramt en knæskade, der har holdt ham ude af konkurrence siden U23 EM i Herning i august. Men nu er Rodenberg Madsen klar til comeback. Stortalentet skal til DBCs Nytårsstævne den 29. december køre 100 km parløb. Og dette sammen med endnu et dansk stortalent, nemlig den tredobbelte U19-verdensmester Julius Johansen.

Print Dame b Tilbud Adidas Lilla Originals K 2 Superstar Sko W2EHIe9YD

“Mit knæ er ikke 100 % i orden endnu, men det går den rigtige vej. Formen mangler naturligvis også lidt, men jeg håber da helt klart på at Julius og jeg kan være med helt oppe, hvor det er rigtigt sjovt”, forklarer Frederik Rodenberg Madsen, og uddyber videre, at han håber på en fyldt Ballerup Super Arena den 29. december.

Det unge danske par står dog foran en stor opgave, da feltet til 100 km parløbet bliver ekstremt stærkt. På startlisten er nemlig blandt andre Paris-Roubaix-vinder Niki Terpstra, der skal køre sammen med Michael Mørkøv, de tidligere europamestre i parløb, Andreas Graf/Andreas Müller, det super stærke irske par, Felix English/Marc Potts, polakkerne Wojciech Pszczolarski/Daniel Staniszewski og også det stærke danske par Niklas Larsen/Mathias Krigbaum.

Rodenberg Madsen var en del af det danske 4000 meter hold, der vandt bronze ved OL i Rio. Sidste år blev han dansk mester i parløb med Casper Folsach. På landevejen blev den første UCI-sejr som senior vundet på 2. etape af det franske Paris-Arres i foråret.

DBCs Nytårsstævne har Beckers Maling som hovedsponsor samt ejendomsadministrationsvirksomheden Administra Aps, Fantasi-Leg Aps, Sortimo Bilrindretning, Beckmann farver og JMV Cables A/S som øvrige sponsorer.

Billetter, inkl. VIP-billetter kan allerede nu købes via www.bikeNrun.dk.

Sneaker super M rieker rkeblF Rieker ret Norge BlDame Sko nOym80vNw
  • Team Ballerup

  • DBC sponsorer:

  • Nike Max GrSort Blazer High R d Sko air Billig Dame 97 nike Sko FKT1lJc
Svartnatural Vachetta Exotic L Dame Puma Match pesko Skin LSpqzMjGUV
  • DBC Mobile Pay

  • Facebook

  • TagsNike Max GrSort Blazer High R d Sko air Billig Dame 97 nike Sko FKT1lJc

    MASTER CUP 2014/2015 Træning
  • Login

Lost Password?

Please enter your username or e-mail address. You will receive a new password via e-mail.

© 2019 Dansk Bicycle Club – Internetside for dansk banecykling
Powered by WordPress | Designed by: Web Hosting Directory
Nike Max GrSort Blazer High R d Sko air Billig Dame 97 nike Sko FKT1lJc